English
Domov   >      >   
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
Dogodki
Peter Adami?: SLIKOVITOST IN DINAMIKA
Vljudno vas vabimo na ogled razstave likovnih del Petra Adamiča z naslovom Slikovitost in dinamika, ki je v Galeriji Ivana Groharja v Škofji Loki.
ODPRTOST NA DAN DRŽAVNOSTI

Spoštovani obiskovalci, 

sporočamo vam, da bo Galerija Loškega gradu ter zbirke v torek, 25. junija 2013, odprti od 10. - 16. ure, Galerija Ivana Groharja na Mestnem trgu pa bo odprta od 15. - 18. ure.

Vljudno vabljeni na obisk!

ZNANJE JE LU?

Spoštovani obiskovalci, 

obveščamo vas, da razstavo "ZNANJE JE LUČ"- vzgoja in izobraževanje s poudarkom na dekliški uršulinski šoli na Loškem gradu zaradi izrednega zanimanja podaljšujemo do konca oktobra 2013.

Vljudno vabljeni!
KUJ ME ŽIVLJENJE, KUJ...
Vljudno vas vabimo na ogled razstave kovaških, livarskih in varilskih izdelkov umetnostne obrti Sekcije Plamen pri Društvu za varilno tehniko Ljubljana, ki je v Galeriji Ivana Groharja v Škofji Loki.
SLEDI SLOVENSKE GRAFI?NE DEDIŠ?INE

Vabimo vas na ogled gostujoče razstave Loškega muzeja Škofja Loka Sledi slovenske grafične dediščine. Razstava je na ogled v Galeriji Miha Maleš na Glavnem trgu 2 v Kamniku do 20.avguta 2013.


« Prejšnja stran     1   2   3   4     Naslednja stran »
Dogodki
Odprtje razstave KJER DOMUJEJO ZGODBE: povezovanje kulturnih centrov in doživetij na Škofjeloškem

Rokodelski center DUO Škofja Loka

Razstava zaokroža povezovalni projekt kulturnih centrov in muzejev na Škofjeloškem. Skozi bogastvo zgodb, ki pripovedujejo o ustvarjalnosti ljudi na Škofjeloškem, so se ti centri in muzeji povezali ter obogatili ponudbo kulturnih doživetij.Odprtje razstave LOKA : ANKARA : LOKA, Evrazijsko vrvenje Hakana Esmerja

Galerija na Gradu

Slikar Hakan Esmer je v letu 2017 sodeloval v rezidenčni izmenjavi umetnikov, ki sta jo organizirala Loški muzej Škofja Loka in galerija Güler Sanat iz Ankare.


Pogovori z umetniki: Nejč Slapar

Galerija Franceta Miheliča, Kašča na Spodnjem trgu

Nejč Slapar, član Združenja umetnikov Škofja Loka, je pomemben gorenjski likovni ustvarjalec, ki združuje elemente op-arta in geometrijske abstrakcije s konkretno in vizualno poezijo.


Javno vodstvo po razstavi LOKA : ANKARA : LOKA, Evrazijsko vrvenje Hakana Esmerja

Galerija na Gradu

Slikar Hakan Esmer je v letu 2017 sodeloval v rezidenčni izmenjavi umetnikov, ki sta jo organizirala Loški muzej Škofja Loka in galerija Güler Sanat iz Ankare.


Odprtje razstave Marjan Žitnik: Delavec za boljši svet

Galerija Ivana Groharja, Mestni trg 37

Oblikovalec Marjan Žitnik, Groharjev nagrajenec za leto 2017, je pripadnik starejše generacije slovenskih oblikovalcev, član Združenja umetnikov Škofja Loka. 


Arhiv »

Loški muzej Škofja Loka, Grajska pot 13 , 4220 Škofja Loka
tel.: +386 4 517-04-00, fax: +386 4 517-04-12
E-Mail: info@loski-muzej.si