Odprtje Izložb domišljije 2021

3. 12. 2021 @ 18:00
Mestni trg
Prost vstop

Izložbe domišljije, prodajne razstave umetnikov in umetnic ter rokodelcev in rokodelk, se odpirajo tudi letos! V Škofji Loki se že sedmo leto zapored povezuje ustvarjalno-kulturniška scena in za individualne obiskovalce ponuja nepozabno praznično izkušnjo. V skupni akciji, v kateri želimo v prazničnem času obiskovalcem in obiskovalkam starega mestnega jedra Škofje Loke ponuditi umetniška dela in kakovostne izdelke rokodelcev, sodeluje 12 organizacij. Svoje prostore namenjamo prodajnim razstavam del umetnikov in umetnic, rokodelcev in rokodelk, fotografov in fotografinj, oblikovalcev in oblikovalk in drugih ustvarjalcev in ustvarjalk ter jih spreminjamo v praznične trgovine, v katerih si obiskovalci in obiskovalke lahko izberejo izvirna in unikatna darila, primerna za decembrsko obdarovanje.

Izložbe domišljije 2021 odpiramo v na ta veseli dan kulture v petek, 3. 12. 2021, ob 18.00, ko bomo v Škofji Loki praznovali široko umetniško in kreativno produkcijo domačih ustvarjalk in ustvarjalcev.

Na Izložbah domišljije v Galeriji Ivana Groharja razstavljamo izdelke in spominke iz Muzejske trgovine, ki so jih navdihnile zbirke in razstave Loškega muzeja, ter umetniška dela loških umetnic in umetnikov.

Obiščite Izložbe domišljije in obdarujte z domišljijo!

Sodelujoči: Rokodelski center DUO Škofja Loka (Razvojna agencija Sora), Galerija Ivana Groharja (Loški muzej Škofja Loka), Sokolski dom Škofja Loka (Zavod 973), Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka, Atelje AMUSE, Sodobni tekstilni center Kreativnice, Trgovina Paleta, Trgovina in galerija Čipke Mojca, cvetličarna Sanjski šopek, Galerija in kavarna Pr' Pepet, restavracija Jesharna ter Kavarna in slaščičarna Homan.

Za vizualno podobo Izložb domišljije skrbi Ana Bassin, za posebno okrasitev prostorov pa Matej Bizovičar.

Glede na morebitne nepredvidljive okoliščine in spremembe nas spremljajte na spletnih mestih, kjer bomo objavljali vse aktualne novice.

Facebook: Izložbe domišljije Škofja Loka
Instagram: @izlozbe_domisljije

Koordinator Izložb domišljije 2021 je Rokodelski center DUO Škofja Loka:
T: 04 51 12 460 in 040 769 521
E: rokodelskicenter@visitskofjaloka.si

Deli naprej