Muzejska trgovina

V Muzejski trgovini naletite na zanimive izdelke, spominke, ki jim je skupno predvsem to, da je prav vsak izmed njih na svojstven način povezan z zbirkami Loškega muzeja. Včasih je navezava v navdihu umetnika, včasih v določenem zgodovinskem dogodku ali predmetu, spet drugič niti vodijo do mitov in legend, ki so se skozi čas spletali v našem okolju.

Res veseli smo vas, kadar nas obiščete v muzeju, z največjim veseljem z vami poklepetam ob vitrinah muzejske trgovinice in vam natrosim zgodb. Ker pa včasih to ni mogoče, zavoljo takšnih ali drugačnih razlogov, smo se v Loškem muzeju odločili, da naša trgovinica svojo podobo na ogled postavi tudi na spletni strani Loškega muzeja.

Prav preveč si sicer ne obetajte, košaric in plačevanja preko spleta ta naša štacuna žal ne premore, recimo temu, da malo trpi za sindromom “wannabe spletna trgovinica”, no, skozi zgodbe muzejskih spominkov pa se vseeno lahko sprehodite, če ste le pri volji. Izdelke vam predstavljam s pomočjo pisane besede, fotografij in tudi kakšnega video zapisa, pa še kaj bi se našlo, naj sproti raste in nastaja. In če bi vam kaj posebej padlo v oko in se usedlo v srce, ste več kot dobrodošli, da pošljete povpraševanje, konec koncev, kolikor vem, znajo slovenski poštarji kar pridno dostavljati pošiljke in ni vrag, da vas ne bi našli, če nam boste le zaupali pravi naslov.

Kontakt: Maša Sever, vodja Muzejske trgovine
E-naslov: masa.sever@loski-muzej.si