Ko je navdih legenda o nastanku Lubnika …

Strip

Legenda o nastanku gore Lubnik je na voljo v duhovitem stripu Gora velikanov, nadobudnih mladih avtorjev, ki sta navdih in ustvarjalni prostor našla v Škofji Loki.

Avtorja Damir Grbanović in Lea Vučko sta zanimiv umetniški tandem, s katerima je veselje sodelovati, še večje veselje pa njune stvaritve potem raziskovati.

A vi veste, kako je je nastala gora Lubnik? In čemu nosi tako ime?

Ha, bi znalo biti, da je skrajni čas, da se seznanite s to loško legendo, še posebej če ste na vprašanji odgovorili z ne! Damir in Lea sta narisala krasen strip, ki ravno prav navihano predstavi nastanek naše priljubljene hribolazniške destinacije, kuclja, ki si ga Ločani kar mičkeno lastimo. Mogoče pa strip vzamete s sabo na Lubnik in ga potem na vrhu preberete.

Strip Gora velikanov, cena 5,00 EUR.
 

Strip nas je tako navdušil, da smo se odločili motiv bratov velikanov natisniti tudi na modne kapucarje.

Kapucar

Kakovostni kapucarji v sivi melirani barvi s črnim potiskom so primerni za staro in mlado, na voljo so v dveh različicah:

  • ženski kroj, rahlo teliran, je na voljo v številkah S, M, L;
  • uniseks, malce širša različica, pa v številkah XS, S, M, L.

Kapucarji so topli, udobni, in kar je zelo pomembno, enostavni za vzdrževanje. Preizkušeno.

Izdelani so iz mešanice bombaža, poliestra in viskoze. Pranja nam nič kaj ne zamerijo in ostanejo lepi tudi po številnih premetavanjih v pralnem stroju, le okrog jih je dobro obrniti pred pranjem, da zaščitimo tisk.

Cena kapucarja, ne glede na številko, je 25,00 EUR.
 

A si predstavljate, da sedite nekje pod Lubnikom, prebirate, na primer, strip Lubnik, pa se naenkrat ulije. Dež. Ploha. Ha, ni problema, da je vse v stilu, smo poskrbeli z dežniki, na katerih je prav tako natisnjen motiv bratov velikanov.

Dežnik

Dežnik je ravno prav velik, premera 60 cm, bele barve. Sublimacijski tisk je v diskretni velikosti, kakovosten, jasen in hkrati nevsiljiv. Brata velikana prav polepšata deževen dan in izvabita nasmeh vsakič, ko ju pogledaš.

Cena dežnika je 12,00 EUR.
 

Da imamo strip in kapucar kam pospraviti, ko nam, denimo, postane prevroče, je na voljo vrečka iz organskega bombaža, potiskana z motivom dveh bratov velikanov, ki se mogočno vzdigujeta nad Škofjo Loko.

Vrečka

Bombažna vrečka je praktična, nevsiljiva in ekološka, krasna alternativa plastičnim nakupovalnim vrečkam in zavoljo privlačnega videza pravzaprav tudi odličen nadomestek torbice.

Cena vrečke je 6,00 EUR.

Ko je navdih legenda o nastanku Lubnika …
Ko je navdih legenda o nastanku Lubnika …
+1Ko je navdih legenda o nastanku Lubnika …
Ko je navdih legenda o nastanku Lubnika …