Pripovedke ob peči: Po poti Sonca

Pripovedovalski večer za odrasle

28. 10. 2020 @ 19:00
Odpovedano!

S pripovedovalskimi dogodki za odrasle uspešno razbijamo mit o tem, da so pravljice v prvi vrsti namenjene otrokom. V program vključujemo nabor različnih pristopov k pripovedovanju, ki jih izvajajo inovativni in prodorni pripovedovalci. Pripovedovanje se kdaj prepleta z glasbo, včasih poteka v narečjih, spet drugič pa prisluhnemo tudi resničnim zgodbam.

Tokrat nas čaka glasbeno-pripovedni večer zgodb, pesmi, melodij, ki navdihujejo, budijo, oživljajo in svetlobo gostijo. Pripoveduje Mateja Fi.

Pripovedke bodo zaradi trenutnih zdravstvenih razmer izjemoma potekale v Okroglem stolpu Loškega gradu in ne v Škoparjevi hiši. Zaradi omejenosti prostora predlagamo, da se na dogodek vnaprej prijavite na drustvograble@gmail.com. V nasprotnem je mogoče, da vam prostora ne bomo mogli zagotoviti, saj bodo imeli prednost tisti, ki bodo svojo prisotnost na dogodku vnaprej napovedali.

Na dogodku je obvezna uporaba lastne zaščitne maske, upoštevanje medosebne razdalje in higienskih priporočil ter vpis na seznam (ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, telefonska številka). Seznam bomo hranili en mesec od dogodka in ga, če bo to zahteval, posredovali NIJZ. Po enem mesecu se seznam uniči.

Deli naprej