Pretekli dogodki

8 feb Pet
Prost vstop

Na slovenski kulturni praznik, 8. februarja, vas s pisanim programom vabimo v Loški muzej!

Za vas smo pripravili pester celodnevni program.

Vstop v muzej in obe galeriji je brezplačen.

30 jan Sre
Prost vstop

Janeza Pelka poznamo predvsem kot ustvarjalca, ki smisel svojega umetniškega hotenja išče v enigmatičnih vsebinskih sklopih in elegantnih fotografskih izpeljankah na različne teme. Tokrat se predstavlja z zaključenim sklopom povečanih fotografij, prvotno izdelanih v tehniki camere obscure, ki dopolnjujejo njegove slogovne usmeritve in nove vsebine v njegovih ponotranjenih obravnavah človeškega telesa.

1 dec Sob
1. 12. 2018 @ 18:00

Odprtje Izložb domišljije

Mestni trg
Prost vstop

V soboto, 1. decembra 2018, vas že četrtič po vrsti toplo vabimo na odprtje prodajnih razstav Izložbe domišljije v starem mestnem jedru Škofje Loke.

28 nov Sre
28. 11. 2018 @ 19:00

Odprtje razstave Nič nam ne morejo sovražne vojne!

1. svetovna vojna na Loškem

Prost vstop

Med leti 1914 in 1918 je svet zajel največji oborožen spopad, kar jih je dotlej poznalo človeštvo. Vojna, ki naj bi se sprva končala v nekaj tednih, je kmalu prerastla v dolga in razvlečena bojna izčrpavanja med zavezniškimi silami Antante in Centralnimi silami. Globalni konflikt, ki je spremenil svetovni zemljevid, je odmeval tudi na Loškem.

17 nov Sob
Prost vstop

Loški muzej in Kulturno društvo Grable, društvo za kreativno grabljenje sveta, vabimo, da skupaj pokukamo v svet pravljic.